1

Actueel

Actueel nieuws over ons bedrijf


Artikel Brabants Dagblad 06-01-2011

Appartement Oss ‘helemaal anders’

OSS – De bewoners van het appartementencomplex aan de Singel 1940-1945 zijn alvast helemaal voorbereid op het Europees kampioenschap voetbal in 2012.

Iets helemaal anders, dat is wat de twaalf eigenaren van het complex op de hoek van de Singel en de Koornstraat in Oss wilden. Ze gaven de opdracht aan schildersbedrijf Van Aalst uit Herpen en die dacht aan een combinatie met oranje. Dat was wel even schrikken voor de bewoners. „ Ze wilden trendy, maar bij de videopresentatie keken ze hun ogen uit. Waar is hij nu weer mee bezig, dachten ze. Gelukkig hebben de bewoners me de vrije hand gegeven”, zegt schilder Toon van Aalst. „Het is in ieder geval totaal anders.”

Het appartement is nog lang niet klaar. Zo wordt de onderkant van de flat donkergrijs en de onderkant van de balkons zien er straks gebroken wit uit.

De totale make- over was hoognodig, stelt Van Aalst: „Het appartement zag er niet uit, er was twintig jaar niets aan gedaan. Het appartement springt er straks helemaal uit.”

Toon van Aalst Oss

Het appartement met de oranje kozijnen aan de Singel 1940-1945 op de hoek met de Koornstraat is wel erg opvallend. foto Ruud Rogier