De Winterschilder

De voordelen van de winterschilder.

Wat is de winterschilder?

Als de R weer in de maand zit, besteedt u extra zorg aan uzelf en… aan uw huis. U wilt uw huis op orde hebben en het onderhoud hoort daarbij. Voor het schilderwerk binnen en buiten kunt u een beroep doen op de winterschilder.

Begrip

Deze specialist is in Nederland al jaren een begrip gedurende de wintermaanden. Tot en met 21 maart staat de winterschilder paraat om al het schilderwerk onder handen te nemen. Kies voor nieuwe, verrassende kleurstellingen. Of behoud juist de sfeer en uitstraling in uw huis. De winterschilder is er voor particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s).

Korting

De winterschilder geeft korting. Dat kan een bedrag per dag zijn of een percentage van de aanneemsom. Maar ook bijvoorbeeld een kortingsbon. Hoe dan ook, de winterschilder heeft altijd een financieel aantrekkelijk aanbod voor u. Vraag ernaar en profiteer van de R in de maand.

Binnen en buiten

De winterschilder staat klaar om binnen én buiten het schilderwerk onder handen te nemen. Onderhoud buiten in de koude maanden? Jazeker. Door gebruik te maken van nieuwe technieken pakt hij ook het buitenwerk aan: de gevel, de kozijnen, al het schilderwerk. De winterschilder is de vakman die, wanneer dat nodig is, zorgt voor steigers en afscherming van uw huis. Ook heeft hij speciale winterverven die bijdragen aan een perfect resultaat. Uiteraard kunt u rekenen op kwaliteitsgaranties en een deskundige begeleiding. U hebt er geen omkijken naar!

4 seizoenenverf

Tegenwoordig worden verfsystemen afgestemd op de seizoenen waardoor het mogelijk is ook in de winter, bij lage temperaturen, gewoon door te schilderen. Met behoud van kwaliteit! Door de winterschilder in te schakelen kunt u ’s zomers ongestoord van uw tuin of balkon genieten.