Vloerafwerking

Ook voor vloerafwerking kunt u bij ons terecht

Voor de afwerking van uw vloeren zult u misschien niet gelijk aan een schildersbedrijf denken. Toch kunnen wij u diverse soorten vloerafwerkingen aanbieden die zeker het overwegen waard zijn.

Optimale bescherming op uw vloer

Er zijn diverse redenen om een vloerafwerking in de vorm van een coating te overwegen: zware mechanische belasting, onderhoudsgemak, gladheidbestrijding, gebruik van chemische stoffen, et cetera.

Voor elke eis een oplossing

Toon van Aalst biedt verschillende systemen om vloeren conform uw wensen en de gestelde (milieu-)eisen af te werken. Afhankelijk van deze eisen zijn de vloeren vloeistofdicht, zwaar belastbaar, antislip, chemisch bestendig, duurzaam en gemakkelijk te gebruiken. Een gecoate vloerafwerking is toepasbaar voor particulieren, publieke sector en bedrijven.

Soorten vloeren

U kunt bij ons terecht voor de volgende soorten vloeren:

Gietvloeren

Een gietvloer is een duurzame vloer die in het bijzonder geschikt is als afwerking van vloeren in magazijnen, laboratoria, ziekenhuizen, drukkerijen, garages, computerruimtes en technische ruimtes. Gietvloeren zijn vloeistofdicht, duurzaam en bieden een goede bescherming tegen chemicaliƫn, oliƫn en vetten. Gietvloeren kan men ook decoratief aanbrengen door bijvoorbeeld meerdere kleuren tegelijk te gebruiken en deze in elkaar over te laten vloeien, dat kan een prachtig effect geven. Een gietvloer is naadloos, slagvast, stootvast, slijtvast, vloeistofdicht, stofvrij en is goed te reinigen. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.