1 2 3

Schilderwerken door Toon van Aalst

Nieuwe manieren van werken

Prijs-kwaliteitverhouding

Schildersbedrijf Toon van Aalst is een AF-erkend schildersbedrijf en al meer dan 30 jaar een begrip in de omgeving van ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Arnhem. Daar zijn we trots op. Het vertalen van de eisen en wensen van de klant in een transparante offerte en het afleveren van kwaliteitsschilderwerk met volledige garantie, is bij ons vanzelfsprekend. Daarnaast staan kostenbeheersing en een goede prijs-kwaliteitverhouding hoog bij ons in het vaandel.

Binnen en buiten

U kunt bij ons terecht voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Voor beide geldt dat wij de ontwikkelingen van schildersmaterialen op de voet volgen, zodat u altijd verzekerd bent van het gebruik van de goede, professionele materialen voor elke situatie, met een perfect resultaat.

Binnenschilderwerk

Een kamer, keuken, kantoor of entree opnieuw schilderen of behangen maakt een wereld van verschil. Een nieuwe kleur of het gebruik van een ander materiaal kan een ruimte een enorme oppepper geven. Of u nou de voorkeur geeft aan traditionele technieken of aan moderne materialen, succes is verzekerd. Het spreekt voor zich dat wij altijd werken met professionele materialen. Naast een andere kleur, een nieuw behang of het toepassen van bijvoorbeeld een decoratieve schildertechniek is het aanbrengen van sierlijsten of bijvoorbeeld een lambrisering een mogelijkheid om een andere sfeer te creëren.

Buitenschilderwerk

Door onze expertise op het gebied van schilderwerk zijn wij in staat uw pand te voorzien van de bescherming die het nodig heeft. Volledig afgestemd op uw wensen en in een kleur die bij de sfeer van de woning of het pand en de omgeving past. Uiteraard werken we met professionele materialen. Door de ontwikkelingen van de verven is het mogelijk om langer in de herfst en winter door te werken, al of niet met afscherming.

Hoogwerkers

Wij hebben de beschikking over enkele hoogwerkers waardoor wij beter bij moeilijk bereikbare plekken kunnen komen. Zo zijn onze hoogwerkers 1 meter breed en hebben zij een werkhoogte tot maximaal 18 meter. Dit geeft ons extra flexibiliteit. Er zijn ook mogelijkheden om een hoogwerker te huren.

Meer dan alleen schilderwerk

Als wij bij u schilderen zien wij uw pand van heel dichtbij. Wij letten dan niet alleen op het schilderwerk, maar wij kijken ook naar eventuele andere problemen die u van afstand niet kunt waarnemen. U kunt hierbij denken aan loodwerk dat stuk is, scheuren in metselwerk, ondeugdelijke voegen, stucwerk dat gebreken vertoont et cetera. Als u dat wilt, zoeken wij in overleg met u een oplossing die bij u past.

Professionele materialen

We werken met materialen van onder andere:

Deurenspuiterij

Schildersbedrijf Toon van Aalst heeft een eigen spuiterij waar op professionele en nauwkeurig wijze diverse projecten uitgevoerd worden. De spuiterij voldoet aan alle veiligheidseisen en is in het pand gehuisvest. Hierdoor kunnen projecten direct uitgevoerd worden en draagt het bij aan een snel en vakkundig resultaat.

Voordelen

Voor schildersbedrijf Toon van Aalst is een vertrouwensrelatie met u als klant essentieel. Onze aandachtspunten zijn kwaliteit, advies en service.
Onze voordelen op een rijtje:

Om te ontdekken wat Schildersbedrijf Toon van Aalst voor uw binnen- en buitenschilderwerk kan betekenen, kunt u altijd contact met ons opnemen.